En iyi ve En Popüler Discord Botları

En iyi ve En Popüler Discord Botları

Gerçek bir Discord kullanıcısı iseniz mutlaka ama mutlaka Discord botlarını görmüş hatta onları evire çevire kullanmışsınızdır. Yapay zekanın desteklemiş olduğu bu botlar, Discord’u daha kolay hale getirmek için ve size zevkli, eğlenceli dakikalar geçirmek için kullanıma hazır botlardır. Bir Discord sunucusuna sahipseniz aşağıda yer alan Discord botlarını, sunucunuz içerisine eklemenizi öneririz.

En Çok Kullanılan Discord Botları

2015 yılından bu yana 250 milyondan fazla kullanıcıyı içerisinde barındıran Discord, bir çok topluluk sunucusu ile popülaritesini her geçen gün kat be kat arttırarak ilerlemektedir. Tek başına, yalnız bir topluluk sunucusu hiçbir anlam ifade etmeyeceği için topluluk sunucularını daha iyi ve daha kullanışlı hale getirebilmek için sunucu sahiplerinin yardımına koşan Discord botları vardır. Bu botlar müzik açabilir, Discord sunucunuza kayıtlı üyelerin yazacağı komutlar ile onların fallarına bakabilir, onlara oyunlar oynatabilir. Kısaca bu botlar size ve sunucu üyelerinize birden fazla yarar sağlamakta. Hal böyle olunca da sunucu sahipleri bu botları sunucularına eklemekten asla geri kalmıyorlar. En çok kullanılan Discord botları, en popüler Discord botları şu anda binlerce hatta yüz binlerce sunucu da aktif bir şekilde görevini yerine getirmekte. Sizlerde bu Discord botlarını sunucunuzda yer vererek üyelerinizin daha kaliteli ve daha eğlenceli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

En İyi Discord Botları

  • Discord’un vazgeçilmezi ve her sunucuda mutlaka yer alan ilk Discord botu; ‘’Mee6’dır.’’ Bu bot, Discord denildiği zaman ilk akla gelen botlar arasında yer almasının yanı sıra aynı zamanda bir çok özelliğe içerisinde yer vererek sunucu sahiplerinin üzerindeki iş yükünü oldukça azaltmaktadır. Mee6 botu neler yapabilir? Derseniz. Bu soruya şu şekilde cevap verebiliriz; ‘’Sunucunuza kayıt için gelen kişilere mesaj gönderebilir, onları karşılayabilir, sunucu içerisindeki üyelerin reklam yapmasına, spam link göndermesine izin vermez.’’ Daha bir çok özellik Mee6 botu içerisinde yer almaktadır.
  • Kullanışlı ve popüler bir diğer botumuz Pro Bot’tur. Pro bot aslına bakılacak olursa müzik dinlemenize olanak sağlayan bir bot fakat içerisinde daha bir çok kullanışlı özellik bulunmaktadır. Ama dediğimiz gibi insanlar bu botu sadece müzik dinlemek için kullanıyorlar. Pro bot ile yine Mee6’daki gibi sunucuya yeni katılan üyeleri karşılayabilir, onlara mesaj gönderebilirsiniz.
  • Mizah severler için Dank Memer botu. Evet, mizah severler için vazgeçilmez olan bir bottan bahsediyoruz. Dank Memer botu, sunucu üyeleri için birbirinden farklı mizah içerikler gönderiler oluşturacak onların eğlenmesini sağlayacaktır. ‘’Bir Discord sunucusu içerisinde neden Mem botuna yer verilsin ki?’’ Diyebilirsiniz fakat Dank Memer’in kullanım oranına baktığımız zaman işler tam tersi şekilde işliyor. Görünen o ki Dank Memer botu en çok kullanılan botlar arasında 3. Sırada yer almaktadır.
  • Voicy yine Dank Memer tarzı bir bot fakat bu sefer her şey sesli gerçekleşiyor. Yani sunucu üyelerinize sesli mizahi şakalar yapmak isterseniz onlara bu botu kullandırtabilirsiniz. İçerisinde 50 binden fazla komik ses klibi bulunmaktadır.
  • Electra. Tıpkı Mee6 gibi çalışan fakat Mee6’ya nazaran çok daha fazla özelliği içerisinde bulunduran gelişmiş bir Discord botudur. Üstelik yapımcısı da Türk. Oyundan tutun, karşılama mesajlarına kadar bir çok özelliğe bu bot içerisinde yer verilmiştir. Deneyimlemenizi ve sunucunuza eklemenizi yüksek oranda öneriyoruz.
  • Sunucunuz içerisinde kelime oyunlarına yer vermek ister misiniz? Discord botları arasında popüler ve en çok kullanılan botlar listesine ilk sıralardan yer edinen Word bot, sunucunuz içerisinde kelime oyunu oynanmasına imkan sağlıyor. İsterseniz İngilizce versiyonunu sunucunuza dahil edebilir isterseniz Türkçe versiyonunu.
  • Sunucunuz için sizlere önerebileceğimiz bir diğer bot ise; ‘’OwO’dur.’’ OwO, bir oyun botudur. İçerisinde birden fazla oyun bulunmaktadır ve birikim yaparak ilerleyiş gösterilir. OwO oyununda ne kadar çok bakiyeniz olursa o kadar çok kral olursunuz. Hatta OwO sayesinde arkadaşlarınıza yüzük bile hediye edebiliyorsunuz. Bir sevgiliniz varsa onunla bu yüzük aracılığı ile evlenebiliyorsunuz.
  • Sırada çekiliş botu olarak kullanabileceğiniz bot; ‘’Giveaway bot’’ var. Bu bot, sunucu içerisinde çekiliş yapmanıza ve yaptığınız çekilişte herhangi bir hak kaybı yaşanmamasına adına aynı zamanda adaletli bir çekiliş yapmanıza olanak sağlayan bir çekiliş botudur. Çekilişi komutlar aracılığı ile başlatmalı ve süreyi belirlemelisiniz. Süre bitişinde bot otomatik olarak kazananları belirleyecektir.

Sizlere önerebileceğimiz ve mutlaka sunucunuz içerisinde bulundurmanızı isteyeceğimiz en popüler Discord botları listesi bu şekildedir. Her birisi birbirinden farklı ve gelişmiş özelliklere sahip olan bu botlar sunucu içerisindeki üyelerinizin çok daha kaliteli ve çok daha eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayacaktır.