Popüler Discord Sunucusu Nasıl Olunur?

Bildiğiniz ve gördüğünüz üzere discordsunuculari.com ana sayfasında bazı sunucuların üzerinde ''popüler'' etiketi yer alıyor. Popüler sunucu etiketi ile sunucularınıza daha fazla üye çekebilir ve ana sayfada her zaman ilk sırada yer alabilirsiniz. Discordsunuculari.com'un popüler etiketine üstelik çok kolay ve ücretsiz. İşte sizlere ''Popüler sunucu nasıl olunur?'' adlı bilgi içeriğimiz.


 


  • Popüler sunucular arasında sunucunuzu listelemek için sitemiz içerisine eklediğiniz sunucunuzun sayfa tanıtım linkini arkadaşlarınızla paylaşabilir ve arkadaşlarınızın sunucuya beğeni göndermesini isteyebilirsiniz. Onların göndereceği her yeni beğeni sizin sunucunuzun popüler sunucular arasında yer almasına aynı zamanda ana sayfada sunucunuzun kalmasına olanak sağlayıp daha fazla üye kazanmanızı sağlar. 
  • Discordsunuculari.com'un günde binlerce insan tarafından yeni bir Discord sunucusu bulabilmek için ziyaret edildiğini unutma. Sunucun ne kadar çok popüler sunucular arasında yer alırsa o kadar çok yeni üye kazanırsın.