Yorum Yapma ve NFSW Sunucu Özelliği Aktif Edildi!

Merhabalar,

Discordsunuculari.com'u aktif bir şekilde geliştirmeye devam ediyoruz ve sürekli olarak sizlere yeni bir kaç özellik sunmanın peşindeyiz. Yaptığımız çalışmalar sonrası sunucular hakkında yorum yapabilme özelliğini aktif hale getirdik. Yani Discordsunuculari.com'a eklenmiş herhangi bir sunucu hakkında yorum yapabilirsiniz. Ek olarak ta insanlar yaptığınız yoruma beğeni gönderebilir. Yani yorumlarınızı beğendirtebilirsiniz. 

Yorum Yapma ve Yapılan Yorumu Diğer İnsanların Beğenmesi

Daha öncesinde belki de buraya eklenmiş bir sunucu hakkında yorumda bulunarak insanlara sunucunun nasıl bir işleyişe sahip olduğunu, sunucu sahibinin sunucuyla ilgisini vs. bu tür olayların her birisi genel ahlak kuralları çerçevesinde belirtebilirsiniz. 

NFSW Sunucuları Ayırt Edebilme

Her ne kadar genel ahlaka ters düşebilecek sunuculara burada yer vermek istemiyor olsak ta maalesef bir çok insan +18 sunucu sahibi. Bundan dolayı eğer +18 bir sunucu sahiplerini ilgilendiren yeni bir özelliğini aktif hale getirdik. Eğer +18 sunucu sahibiyseniz sunucu ekleme sayfası içerisinde sunucunuzun NFSW olup olmadığını belirtebilirsiniz. Eğer NFSW'i aktif hale getirirseniz sunucu tanıtım sayfası içerisinde sunucunuzun NFSW olduğuna dair ibare çıkar. 

Geliştirmelere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi takip etmeyi ve destek olmayı unutmayın! :)